Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vecar Om Est Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Baterii industriale Enersys-Hawker si Saf Italia
1500 lei
Brand
TOATE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In calitate de reprezentanti ai producatorilor Enersys (Italia) si SAF (Italia), specialistii firmei Vecar Om Est Srl. va pun la dispozitie o gama variata de elementi si baterii de tractiune, baterii stationare, servicii de consulting, punere in functiune, reparatii pentru bateriile utilajelor Dvs (electrostivuitor, motostivuitor sau transpaleta electrica)

Printre produsele noastre regasiti toate tipurile de baterii si elementi de tractiune necesare atat pentru electrostivuitoare, electrocare, transpalete electrice CESAB,TOYOTA,STILL,LINDE,JUNGHEINRICH,CROWN si ETC, cat si pentru alte modele de electrostivuitoare, electrocare sau alte aplicatii electrice.

Pentru sisteme eoliene, panouri solare, sisteme de iluminat de siguranta, statii de decuplare, UPS, surse alternative sau de filtrare pentru statii radio, TV si de semnalizare putem oferi baterii stationare dimensionate optim, in functie de fiecare aplicatie.

Gama larga de productie acopera atat tipul de celule de tractiune fabricate conform standardelor DIN (PzS), celule de tractiune fabricate conform standardelor britanice BS (PzB), baterii de pornire si de semitractiune, cat si monoblocuri sau celule stationare tip OPzS.
Bateriile se livreaza in cutii metalice anticorozive, antisoc, cu elementii interconectati prin legaturi flexibile cu prindere prin surub . Acestea sunt formate, incarcate cu acid si gata de exploatare.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura
Alte Produse